Snön kom som lovat...

Vaknade som vanligt av talgoxarnas knackande på fönstret, vi kittade om fönstren i somras och talgoxarna tycks älska kitt. Vi hade satt upp plastpåsar utanför fönstren för att skrämma bort fåglarna, men det fungerade INTE, talgoxarna satt på dem och svajade fram och tillbaka mellan tuggorna. Det enda som hjälper är Sotis som inte tycker om deras knackande i fönstren. Då hoppar han upp i fönstren och gör utfall och då försvinner de.
 
Bild från i morse då han jagar bort talgoxar ♥
 
Har blivit en hel del småplock inne idag förutom mockning av stall. Kära maken får stå för hundsvängarna idag, är inte bra i höften än efter halvvurpan på Inez boll den 18 augusti och efter allt klättrande upp och ned på fönsterbräder och stolar vid fönstertvätten, så idag går jag som en halt "kråka".
 
Bild från 14:30 idag, det har tagit i och snöar rejält, hästen tycker om snö och är ute mestadels. Han har ju möjligheten att gå in i stallet när han vill =) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Freja Lindsjö

Vill också ha snö :)

2016-11-01 @ 15:17:43
URL: http://frejamarley.nu/
Postat av: Freja

Åhhh, så härligt med snö! Det snöade här i dag, men inte så att det blev nått på marken. Ändå vackert med flingorna i luften!

2016-11-01 @ 23:03:34
URL: http://https://frejareddevil.wordpress.com/
Postat av: Annorlundadiganos

Hej! Min blogg handlar för det mesta del av min vardag och livet om mina diganoser m.m. men också för mitt intresse för djur, tränning, familjen. Följ gärna mitt liv som ett annorlunda liv med fler diganos m.m.. Du får gärna kika in vetja! Min bloggadress: http://nouw.com/annorlundalivdiganos

2016-11-02 @ 01:55:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0