Blåser som tusan....

...och har gjort det hela dagen, när jag gick ut med hundarna ikväll small det än här och där. Får se vad vi saknar imorgon ;)
Igår och idag har jag laddat för att tvätta håret, det skedde 21 ikväll, då fick jag till det ;) Ni som läste mitt inlägg igår förstår vad jag menar..
Imorgon ska jag och dottern träffa kära vänner och äta gott på restaurang ♥ Min dotters bästa vän och hennes mor, en fin vän och kär kollega till mig =)
Ser alltid fram mot de träffarna med glädje ♥ de kostar inte energi, de ger energi =) har flera vänner som ger mig energi ,det är så klart min bästis A.. och fina vän  L....De har alltid förstått mig, funnits vid min sida och stöttat mig i ur och skur, vi är själsfränder och har så mycket lika tänkanden ...Vissa saker behöver inte sägas då de förstår det ändå..
Har även så många fler vänner som jag förstår att jag inte lyssnat in lika noga och gett dem samma chans, förlåt! Men ni har även funnits där och har alltid stöttat mig ♥
 
 
 
 
 
 Två sanningar här, de två första står jag helt upp för men den sista finns inte i min värld, skulle aldrig slå någon, i min värld är det helt oacceptabelt att slå någon, varför? till vilken nytta? förutom att du själv fick ut din ilska..och hur mår du efter det?

Kommentarer
Postat av: Freja

Nej, jag skulle aldrig slå någon. Men kanske skälla ut efter noter... Det har hänt några gånger, främst när vuxna betett sig otrevligt mot barn...

2016-09-30 @ 21:50:45
URL: http://frejareddevil.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0