I söndags ringde dottern ....

Direkt jag svarade frågade barnbarnet Mille... Mormor följer du med oss till Västerås i morgon? .... Självklart svarade jag -Ja. ❤️

 

Mille gillar inte direkt att gå i butiker, men när dottern ibland vill gå in i de ”ointressanta” butikerna för ett barn så väntar han och jag utanför eller i bilen och roar oss med allehanda lekar 🤣.

 

Med min sjukdom så har så många hinder kommit in i vardagen som var helt naturliga och roliga förr, nu är jag helst hemma, hatar att åka och köra bil idag. Säkert 7 månader sedan jag var i Västerås senast... Alla julklappar handlades på nätet då jag inte hade någon som helst lust att trängas i affärer. 

Saknar även min och M.... ”tjejshoppingturer”, då fick pappa och farfar hålla sig undan för då ville vi vara själva och sedan åt vi alltid något gott efter shoppandet. Shoppandet, pratet vi hade lärde mig så mycket om hennes utveckling. Vi har inte tappat bort att prata med varandra idag, men då gjorde vi det på ett så mycket lekfullare och roligare sätt  ❤️.

Det vackraste jag vet..mitt barnbarn M........❤️ 

 Vilken härlig dag vi hade, jag tittade på paviljonger på Bauhaus och loungeset att placera i paviljongen 👍....Fick så bra tips på vad jag ville ha...men i morgon beställs allt från nätet, blir både så mycket billigare och allt levererat hem till gården.👍

 

Lite vårkläder/skor blev köpta till Mille, som var målet med resan då han växer fort och just nu ser ut som en långbent kalv. Lite gott hann vi stoppa i oss också. Fick även ett samtal från en av mina tidigare elever ❤️, livet är så gott ibland när man går utanför sjukdomens begränsningar. 👍 Jag vägrar fastna i gränserna, men det kostar ofta på.

 

 👍
👍
 
Gillade dessa, men det blir en paviljong på 3 X 6 istället, samma mått som tidigare...beställs imorgon 👍 Så även ett loungeset.
 
Blir dock inte detta jag föll för, för lågt för min smak.... men såg framför mig hur mysigt det skulle vara att ligga där i sommarkvällen och lyssna på podradio ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0