Så rörd och glad jag blev ❤️

Uppe strax efter 7, ut med hundarna och ut med hönsen. Så fort man öppnar ytterdörren slinker en katt in efter nattens bravader.
Gjorde oss iordning sedan bar det av till Västerås sjukhus.
 
Som vanligt var jag där 30 minuter innan utsatt tid, satt och kikade på mobilen i det överfyllda väntrummet då jag känner två mjuka armar om min hals och hör en röst viska i mitt öra - Hej älskade syster  Kikar upp och får se min älskade syster Jane stå där med sin man    Tårarna började rinna av glädje, de hade åkt från Stockholm för att stötta mig idag 
 
Frågade Jane om hon ville följa med mig in till läkaren och det ville hon, läkaren berättade att enligt skiktröntgen har de endast sett en tumör i livmodern, sen lite beroende på var den sitter bestäms det vilken kirurgi det blir "titthåls" eller "större operation", oavsett ska hela livmodern bort. Läkaren förklarade att såg hon inte tillräckligt på ultraljudet idag så kommer jag att bli kallad till magnetröntgen för att där lokalisera tumören.
 
Så upp i gynstolen, de sökte med ultraljud men förstår att bilderna var nog lika "dimmiga" som förra gången så läkaren sa att jag måste få en magnetröntgen. Min syster frågade om köer till operation, finns inga sa läkaren men till magnetröntgen är det kö. Inom två till tre veckor trodde läkaren att jag skulle opereras.
 
Jag hade skickat min man till Granngården för att köpa djurfoder och några fler ärenden innan han skulle hämta mig. Orkar inte gå i affärer så mycket så han får besöka de ställen där inte jag behövs och där vi inte behöver ta beslut ihop. Jag och Jane och hennes man tog en fika på sjukhuset, ringde kära maken och sa att nu är jag klar! Höll tyst om den glada överraskningen, såg min kära makes glädje när han fick se vilka som kom i mitt sällskap ut från sjukhuset  
 
Vi åkte direkt och tittade på sängar, vi ska ha en ny säng har vi bestämt, tre butiker var vi in i Sängjätten, Mio och Kungssängen, Min systers man är en bra prutare så han prutade även ned sängborden som inte ens var med på rea    I den sista butiken vi besöker ringer min mobil, från röntgen  Kan du komma på måndag? Självklart kunde jag det, fasta 6 timmar innan, inga problem! 
 
 
Det blev en säng från Sängjätten som är höj och sänkbar i alla ledder, det bästa är att man kan höja den så det går lätt att dammsuga under den. Vi valde till en gavel i trä då vi inte vill ge katterna det stora nöjet att använda en tyggavel som klösbräda 😉 Bytte även ut tyget mot konstläder så det blir lätt att torka av  Vi får den om 6-8 veckor och då monterar de upp den hos oss och kollar att elektroniken fungerar.
 
 
Bilden lånad från sängjätten sängen vi köpte.
 
Efter avslutad affär skulle vi käka på asiatisk restaurang, mysigt och gott  När vi åt så kände jag hur magen började svälla, tröttheten kom krypande 😴 När vi satte oss i bilen sa min syster och strök mig över kinden - Nu är du ordentligt trött, det ser jag? Ja! Sa jag det är jag.
 
När vi släppt av dem och började färden hemåt, ledsen över att jag blev så trött så slog mig plötsligt insikten - Du har cancer, så klart din kropp reagerar på den och du kan inte fara på som tidigare...Idag kunde jag ta in och acceptera det!
 
Det bästa med min dag var ändå omtänksamheten min älskade syster och hennes kära man gav mig  sitter här och småler av rörelse och glädje fortfarande, älskar er båda  de finaste och omtänksammaste jag vet  

Kommentarer
Postat av: Jane

Älskade syster ❤❤❤
Det är en självklarhet för mig att vara ett stöd för dig. Tänk vad du har ställt upp för mig otaliga ggr.
Jag älskar dig så vansinnigt mycket så det går inte att beskriva i ord. Men jag vet att du förstår vad jag menar.
Även om dagen har varit tung och det känns som om man har en hink på huvudet, så har det varit Jättetrevligt att få vara med er båda idag. Både jag och min gubbe tycker så.
Stor stor mega kram / Syrran ❤❤❤


Svar: Kära syster ❤ Att få tillhöra en familj med så mycket omtänksamhet och kärlek ❤ får inte alla ❤ Ta bort hinken nu! Ni gjorde min dag ❤ Jag lärde mig idag att acceptera min sjukdom, jag får vara trött, jag är fortfarande inte rädd, bara så glad att ni finns runt mig och stöttar mig,. Jag hoppas att alla får det stöd jag har från så många kära..Inger, Jane med så många flera jag valt att inte namge, men ni vet vilka ni är ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Massor av kramar Jane ❤❤❤ och till er alla vänner som stöttar mig ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Kort

2018-08-24 @ 21:14:47
URL: http://janesunderbara.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0