Julafton, både glädje och sorg.....

....Vi vaknade till en kall morgon med - 15 och månen var fortfarande uppe, fotade med mob. Kära maken skötte djuren och jag fixade frukost. Julkänslor delux ❤️ 🎅🎄 Sonen och barnbarn vaknade strax efter. Började förbereda för lunch, då dotter med familj skulle komma.
 
Månen lyste fortfarande.
 
Med denna himmel i bakgrunden så vet man att det är kallt.
 
Plingar till i mobilen, dottern med pojkvän var på akuten med Mille. Mille har varit hängig en längre tid men inte funnits några symtom att ordentligt "ta" på .... oro....oro....
 
Dotterns pojkvän ringde en timme senare och berättade att Mille förts till IVA och där får man inte ha mobilerna på så han hade gått ut för att meddela oss. Då grät jag, lilla goa Mille, men han var ju i trygga händer och nu var de nästan säkra på att han har diabetes. Diabetes finns i släkten, då finns också kunskapen hur vi ska förhålla oss och hjälpa Mille på bästa sätt.
Självklart hade vi hoppats att han slapp den sjukdomen. Så nu är det nya tag..Kommer att förhöra mig om allt som jag behöver veta...Gissar att idag med den vetenskap som finns, moderna hjälpmedel, så kan man underlätta vardagen och förminska skador som var vanliga förr... Återkommer....
 
Snön ligger vit utanför fönstret.
 
Gårdagskvällens sedvanliga kvällsmat med risgrynsgröt och nygriljerad skinka, så gott.
 
Vi avslutade den kvällen med lite mys, godis och "Sunes jul" som vi alltid tittar på dan-före dopparedagen.
 
Den här fotpalllen har vi oftast ingen användning av, då katterna lägger beslag på den.
 
Vi körde på med vår julafton som vi brukar, Kalle Anka och efter det julklapparna. När Tv-värdinnan  pratade om alla som jobbar på julafton och alla som ligger på sjukhus brast det för mig igen, var tvungen att gå in på toaletten och gråta.
 
När vi satt och öppnade julklappar så ringde dottern, de skulle komma hem på kvällen då Milles pappa nu var där och han skulle sova över med Mille första natten, sedan byter dottern av honom imorgon.
 
 
 
Dotter och pojkvän kom vid 19-tiden, då hade vi julmiddagen klar. Hungriga var de då de inte kunnat äta något på hela dagen ( de kom in till akuten 08:30 ). Så blev det julklappsutdelning igen, godis och mys. Alla blev vi nöjda över våra fina julklappar.
 
Julaftonskväll klockan 23, trötta djur sover gott. Inez och Bosse sover med huvudena tätt ihop.
 
När jag satt och skrev på bloggen nu ringde Mille, han lät mycket piggare ❤️. I morgon åker vi och hälsar på honom och mamma på sjukhuset.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0