Julbordet blev tidernas överraskning ❤️

 

Klockan 13:30 kom två vänner och hämtade mig, jag frågade om hon visste hur många som skulle komma? Ingen aning svarade min vän ( hon visste 😁).

 

När vi kom fram till stället där vi skulle äta såg jag några kära kollegor och kramade om dem...så kul tänkte jag, att lärarförbundet har sitt julbord här idag.. hinner nog smita till deras bord och snacka lite sen.

 

En främmande man eskorterade mig till bordet, lite konfunderad blev jag, vad var detta? Min mat och dryck var redan betald berättade vännen L...., jag fattade ingenting.

 

Vid bordet satt mina kära fd kollegor jag sett tidigare, några kom efter, så kul.  ❤️

Du går först och hämtar mat sa vännen L....., tänkte varför ska jag gå först? Men självklart gjorde jag det. Sedan åt vi, pratade, skrattade glatt och pratade om nutid och en massa roliga minnen.

 

Så reste sig L.... upp och sa – Vi har samlats här för att fira att du är FRISK igen! Där stannade världen upp lite, sakta började jag förstå alla bitar jag inte förstått tidigare, kan inte tänka mig ett härligare sätt att bli grundlurad på....Insåg att jag varit huvudpersonen i festen, men jag undrar hur jag förvaltade det?

Nåja jag var mig själv (nästan som förr) Säger för mycket och för högt och skrattar HÖGT, mina kollegor är vana så jag hoppas jag var den person de under 28 år vant sig vid. 

 

KÄRA, UNDERBARA vänner och kollegor, vilken härlig överraskning och glädje ni bjöd mig på och den största glädjen var att få träffa så många av er som jag saknat så mycket, allt kul vi haft  ❤️ L....  räckte mig ett stort paket med blomsterpapper och jag trodde det var en blomma, kände något mjukt när jag öppnat lite, det var en stor och helt underbar tomte  ❤️ 

 

 

 Fin utsikt hade vi.
 
 
 Så glad över den fina tomten  ❤️
 
Nu vaktar de julklapparna ihop. Den vita tomten har fått namnet Noel Frisk, han kommer i resten av mitt liv påminna mig om ETT GLÄDJENS JULBORD och alla mina VÄNNER ❤️
 
Har levt på glädjen och överraskningen i flera dagar nu, fnissat för mig själv över hur härligt grundlurad jag blev.
På torsdag ska jag gå på högstadiets skolavslutning och på fredag ska jag gå på Milles avslutning.. Gissar nog att en liten, härlig fortsättning följer....

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0