I natt kom regnet...

...vaknade av att jag hörde att det regnade, det kom 3,8 mm. Hoppas på regn i natt också, mörk himmel så det ser hoppfullt ut. Lite åska har mullrat i fjärran tidigare.
 
En kompis kom med 15 matlådor till hönsen, de hade haft utflykt med 8:or vid en badsjö och eftersom det är eldningsförbud i hela landet så fick de inte grilla korv. Hönsen åt maten tacksamt, även de små kycklingarna åt makaroner med glädje. Ett tag tvekade jag att ge dem det men tänkte på att förr fanns inget färdigt kycklingfoder som vi har, så de fick nog matrester från hushållet. Hönan fördelar ju maten i mindre bitar till de små.
 
Nu håller vi tummarna för regn i natt och uppehållsväder imorgon då vårt högstadium gör sin sista skoldag inför sommarlovet. På onsdag slutar låg och mellanstadiet.
 
När jag hade skolavslutning så skulle vi ha blommor med och placera på våra bänkar, oftast blev det då syren eller liljekonvalj. Visst är det konstigt att det inte fanns några allergiker då. Mitt underbara barnbarn i maj under vår härliga syren, utblommad sedan några veckor.
 
 

Kommentarer
Postat av: emma

fin bild :)

2018-06-12 @ 11:16:43
URL: http://nouw.se/islycka
Postat av: Fanny

Fin bild :)

2018-06-12 @ 13:52:45
URL: http://fannybirath.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0