Jag bara undrar....

....kikar just nu på program som är totalt hjärnbefriade....Alla dessa dokusåpor som jag lämnar i tanken direkt efter  jag sett dem.
 
Kikade igår på bonde söker fru, där sökte en tjej som var livrädd för fåglar till en bonde som just hade som särintresse "fåglar" undrar varför? Att bli sedd på TV kanske och hoppas bli upptäckt? 
 
Hittade en skata en gång som hängde med sin "fot" i ett bärnät, klippte loss skatan masserade dens fot i över en timme, sedan kände jag hur den kunde knipa runt mitt finger med foten, överlycklig släppte jag den till friheten igen och jag lovar att den försökte inte hacka mig en enda gång....
 
Hur kan man vara rädd för fåglar, höns? De kan inte på något sätt skada dig, möjligtvis gör det ont om en "sur" höna som du försöker ta äggen ifrån hackar dig, men jag lovar att blodvite inte ens uppstår....
För mig bevisar det bara hur långt vi kommit från en naturlig djurhållning och den mat många gladeligen äter, köpt i affären utan någon som helst tanke på hur djuren som leverar den har det.
 
Bilden lånad här
 
Länk till bonde söker fru
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0