För första gången kommer nu oro...

....inte för att de inte ska få bort min cancer utan inför operationen, klarar min kropp det? Hur stark är min kropp? Jag har ju i flera år ätit som en liten fågel.
 
Inser att alla dessa glas med olika goda juicer, drycker min man förser mig med flera ggr per dag och säger - drick detta nu och jag gör det, mina blodkärl är för små och det är svårt att hitta dem, berättade för honom om vad sjukvårdspersonalen sagt när jag gjorde skiktröntgen och de hade svårt att hitta ett blodkärl att sätta en kanyl i för att spruta in kontrastvätska. De såg direkt att jag var "uttorkad", druckit för lite i sommarens värme.
Så då förberedde älskade maken detta för att jag inte skulle vara uttorkad  Min kära make är bara omtänksamheten själv, det har han varit under hela vårt liv tillsammans  
 
Jag lutar mig ändå tillbaka till att läkarvetenskapen kikar på min kropps värden efter alla prov de tagit, när jag för första gången kom in den 8 augusti hade jag superbra blodvärden trots alla mina blödningar berättade läkaren. Förlitar mig till läkarna och att de vet vad de gör. 
 
Sista blogginlägget jag gör innan operationen, har ett förinställd blogg om nu något gick åt helsicke, det läggs ut 15 september   
 
 
Tro hopp och kärlek    Bilden lånad här har en tanke runt denna bild, berättar senare 😉
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0