Hoppas på att min cancer resa slutar nu....

....och här börjar min resa mot att bli frisk igen. Första steget, stygnen bort.
 
Mina fina "häftklamrar".
 
Fina läkta sår, det kliade som tusan de senaste dagarna, läkningsprocess. Kändes inte ett dugg då den fina sköterskan plockade dem.
 
På vårdcentralen klockan 09:30 kände jag igen en kollegas man, stolen bredvid honom var tom men det låg en jacka där, förstod att min fd kära kollega var på toaletten. När jag såg henne insåg jag att jag inte skulle ha känt igen henne pga av vad cancern gjort mot henne, hon var en liten skugga mot sitt forna jag. En stor kram blev det ❤️
 
Världens goaste kollega hade från en snabb arbetsmyra, alltid så vacker med ett kopparrött hår i mjuka lockar och en liten smakfull makeup, alltid så vänlig och glad, alltid så stilfullt klädd, blivit en skugga av sitt forna jag 😭 Jag frågade hur hon mådde och hon berättade att cancern hade spridit sig till hela hennes kropp, hon har kämpat i 25 år mot cancern 😭. Jag berättade om min cancer, vi pratade tills hon ropades in.
 
Det blev en sorgsen dag och så många tankar, hur har hon orkat kämpa i 25 år? Det kändes även som hon hade kämparglöd kvar.
Hon gav mig mitt livs första healing då jag hade spänningshuvudvärk och jag skulle orka med möten på jobbet på em. Hon la händerna på min panna och värmen omslöt mitt huvud och värken försvann ❤️ Healing hade jag inte trot på tidigare, men efter denna gång så tar jag tacksamt emot healing.
 
Jag har tyckt att denna sommar varit en tuff resa att först misstänka cancer, till att få den bekräftad, operera bort den och väntar nu på svar om den är helt borta? Vad är april till september mot 25 år? 
 
Min cancer resa börjar egentligen i april  i år då jag skulle hjälpa maken att klyva ved, får blödningar, men då skriver jag inget om det, tror och intalar mig själv att det nog beror på livmoderfamfall pga att jag lyfter tungt.... I juli åker jag på semester, rör mig mycket med tilltagande problem som blödningar. Tror fortfarande på "livmoderfamfall"...
Den 5 augusti kan jag inte blunda längre för mina kroppsliga symtom, blöder mycket, smärtor när jag bara sitter..Efter det fortsätter min resa genom röntgen, provtagningar och slutligen operation.
 
Min diagnos blev livmoderkroppscancer, läs om min diagnos här....
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0