Helgen blev lugn..

..I fredagskväll stängde vi in hönsen och rastade hundarna i halv snöstorm. Snö var ju utlovat men den kom först till kvällen 👍
 
På lördagens morgon var snön borta, dotter med pojkvän kom och tog med sig hundarna på en långpromenad till vår skogssjö, där hade isen släppt från kanterna men låg ännu kvar.
 
Här sitter Bosse och vårfilosoferar vid strandkanten ❤️ (dottern har tagit bilden)
 
Helgen har gått i hostans tecken, kära maken har fortfarande torrhosta men hos mig lossnar det nu tack vare medicineringen. Har både igår och idag sovit gott två timmar på eftermiddagen efter jag tagit medicin..
 
Rambo sover som vanligt bort oväder i vår säng... Rambo har inte ätit ordentligt inne på flera år och i somras åt han inte enda gång inne på fyra månader. När Gustav dog så provade vi med små matpåsar och de gillade Rambo 👍 Nu får han en påse morgon och kväll och han kommer direkt vi ropar på honom ❤️ Vi tänker inte "överfodra" honom då han bevisat att den största mattillgången skaffar han sig själv i ladan och på logen.. Men vi är så glada att vi nu funnit ett foder som passar honom.. Vi får ge bort en stor "matplatta" med kattmatsburkar från granngården som han inte vill ha..
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0