Idag såg jag för första gången...

... i år sädesärlan, satt ute och vaktade hönsen som gick fritt på gården, då den lilla sädesärlan landade i gamla paddocken. Den gick där och vippade på stjärten och sökte runt efter mat.. Så närmade den sig mig där jag satt och jag fotade med mobilen för att visa kära maken som röjde sly i hagen att den kommit. Då motade en av unghönsen bryskt bort hen 😔 När ska jag göra som förr att alltid ha en riktig kamera med mig ut? Mobilbilderna blev skit..
 
Utlovat finväder imorgon också så då får kameran följa med ut och hoppas den lilla sädesärlan kommer tillbaka.
 
Idag fick vi reda på att en fin vän somnat in, 67 år gammal 😭, han älskade sin fru, djur, barn, och barnbarn och alla människor..
Vi jobbade en del ihop då han var polis och jag jobbade med barn med olika problem och brott på skolan, så även med vittnen..För att inte skrämma barnen hade han förhör med ungdomarna vid mitt köksbord..
 
Vet inte hur många gånger vi kämpat med hö ihop på vår höskulle till hästarna, hans dotters häst var foderhäst hos oss i några år. Minns även när vi en gång hade slut på cigaretter och fulla med "boss" i håret efter hökanonen åkte till vår mack för att införskaffa nya 😁
 
Jag och kära maken är ledsna, kan inte fatta vad som hänt, han borde fått så många år till med sina nära och kära...Så ledsen för både hans fru och barn och barnbarn och alla anhöriga 😭 Min fosterpappa (pappa) dog vid 67 och då förändrades världen totalt, en stor trygghet och stor kärlek var för alltid borta....
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0