Så KUL påsk ❤️ ....

På påskafton dök son och barnbarn upp vid 11. Mitt barnbarn dekorerar alltid äggen ❤️ Sedan dök dotter med pojkvän upp med deras supergoda räkcheesecake, det dukades fram kall och varmrökt lax, olika sillsorter och sedan var det bara att hugga in på lunchen. Min kompis L..... kom också, så glad att hon i år hade möjlighet att komma.
 
 
 Det syns att våra höns hittar gröngräs nu, en ägghalva formad som ett hjärta, men efter ett tag blir hela äggulan orange.
 
Dotterns och pojkvännens supergoda räkcheesecake, jag med flera tycker den är det godaste på påskbordet.
 
De sedvanliga ägghalvorna..
 
När vi ätit sa sonen nu bär vi ut utemöblerna från stallet så vi kan sitta ute...Sagt och gjort, så började de släpa ut möblerna från vinterförvaringen i stallet, vi slet med det nya taket till paviljongen, Jysk skickade ett nytt till oss då vårt förra blåste sönder förra året efter den otroligt varma sommaren som nog gjorde det skört. Sedan satt vi ute och njöt i värmen, pratade och myste..
 

Påskmiddagen blev som vanligt mammas/farmors/mormors kyckling som alla ungarna älskar..

 

 Vi tog en kvällsväng i skogen, så vackra skuggor och vacker flicka...
 
Här har vi "musöron" (påskafton) på björken men idag (annandag påsk) i värmen är löven så mycket större.
 

Påskdagen var lunchen bestämd till 12:30, champinjongratinerad fläskfilé, barnbarnet som även gillar den maträtten var med farmor och hjälpte till och gjorde det mesta av maten ❤️ Strax innan vi skulle äta började hunden Bosse skälla, kikade ut och såg syrran med man och hund komma knallandes efter vägen, glad blev jag och bjöd in dem till lunchen..

 

Glatt samspråk och kära återseenden ❤️

 

Syster med man hämtade husbilen som stod vid en fiskesjö, son och barnbarn åkte hem, lite senare dotter med pojkvän.

 

Så kul med systrar, många barndomsminnen...Minns du?.... Vi väcker varandras minnen, skrattar, funderar, reflekterar över saker och ting från vår barndom..

Blev lite nattsudd med prat, minnen och skratt...

Idag har vi fortsatt prata, grillat och haft så kul 😁 

 

 
Vid 17 brummade den stora husbilen ut från gården... En UNDERBAR påskhelg är slut! Tack alla kära för att ni gjorde vår helg! ❤️

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0