Sjukstugan dag 5..

...Vaknade tidigt och skötte om djuren och tog morgonsvängen med hundarna. Tog tempen och låg på 37,8...Yippiee äntligen vänder det.
 
Kära maken vaknade efter en stund och sa - Nu är det min tur. Han kände sig hängig och sjuk, han tog tempen och den visade 38,2. På eftermiddagen klättrade han över 39 strecket. 👎
 
Vi har i alla fall tur när vi omlottar varandra med sjukdomar så någon av oss kan ta hand om djuren 👍 Men blir vi sjuka samtidigt och inte kan gå svängar med hundarna så har vi ju gården inhägnad så hundarna kan rasa runt och busa med varandra medan vi sitter och ser på, de kan även ligga ute i hundgården någon timme och se allt som rör sig runt omkring på gården. Sa det till kära maken idag att vi är lyckligt lottade som bor som vi gör ❤️
 
Lägger in några bilder från 1 april 2016
 
Då hade påsken redan varit, Mille fick såpbubblor bla i påskägget, hundarna och han tävlade om att fånga dem.. Här jagar Bosse en bubbla.
 
Inez har full koll. Ni ser här på bilden hur nära vägen vi bor, känns tryggt att göra saker på gården utan att vara orolig för hundarna (läs vår vaktiga Bosse)..
 
Vårt perfekta getstängsel på 110 cm högt, blir även någorlunda billigt att hägna in så stora ytor som vi gjorde ca 2 ha..
 
Mille och Inez tävlar om en bubbla, denna vann hon 😄

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0