Idag skaffade vi larm..

....till huset, en rekommendation efter husbesiktningen förra veckan och även en billigare premie på husförsäkringen..Larmet inkluderar kameror, rörelsesensorer (som inte vi kan använda pga för stora hundar) Sensorer i dörrarna som larmar om de öppnas efter vi satt på larmet. En sensor som larmar om det läcker vatten och även brandsensorer.. Skyltar att sätta på huset som visar att vi har larm.
 
Månadskostnaden efter vi köpt startpaketet blir 139 kr i månaden efter sänkt rabatt på hemförsäkringen. Rimligt tycker jag! Går det larm skickas det vidare till närmsta securitasvakter som finns i närheten. Har någon gjort inbrott om vi är borta så täcker de det skadade fönstret eller stänger den öppna dörren. Du har en app på mobilen, ser vad som händer hemma och kan larma och avlarma via den.
 
Snöat i natt och nästan hela dagen, plusgrader så hönsen fick gå ut i storrummet utanför hönshuset, snön är för djup nu för att de ska vilja gå ut i hönsgården. De värper massor fortfarande, igår fick vi 11 ägg och idag 9. Har en fullkornspasta som vi inte gillade så den kokar jag var dag till dem + andra matrester, de trivs och kommer hela flocken springandes mot mig när jag kommer till hönshuset .
 
Idag fick jag till rotmoset till fläskkorven perfekt, vi har försökt att få till det där underbart goda rotmoset som mamma alltid gjorde och idag lyckades vi 👍 
 
Så gott 👍
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Inget går upp emot hemlagat rotmos. Idag är det en bra investering med ett huslarm.

2019-02-07 @ 21:23:11
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0