Mitt inlägg idag...

...är en helt UNDERBAR beskrivelse av en man som ger en motsatt beskrivning till den ytlighet vi oftast ser på instagram och facebook om det dagliga livet med hästar och andra djur, olika outfits och stylade bilder som vi som bor på landet och har många djur varken hinner eller orkar med.
 
Jag själv delar bara min verkliga vardag här på bloggen, de som läser min blogg vet vad som händer i vardagen, facebook får små "obetydliga snuttar" av min värld.
 
Som hästägare i hela mitt liv med egen gård så vet jag precis vad han talar om, mina outfits på morgonen innan jobbet och släppa ut och mata hästar, får, hundar och höns var på vintern röda termobyxor, morgonrock och vinterjacka på den, orkade inte byta om så många ggr, att ta bilder fanns inte på världskartan, sov så länge jag kunde och hade beräknat tiden noga för djuren och att hinna i tid till jobbet. I 28 år så var jag hem var lunchrast, hundarna gjorde sitt medan jag fodrade hästar och får..När jag hade utbildningsdagar eller var borta av andra skäl så tog kära maken semester eller kompledigt, livet med djur är inte glamoröst utan fyllt med massor av jobb och en stor kärlek till djuren, vi valde detta liv tillsammans och har inte för en dag ÅNGRAT det!
 
Nu ska ni få läsa det BÄSTA  jag läst på länge : 
 
Läs hans bildtexter 😁 Helt outstanding 😁👍 Det bästa jag läst på mycket länge 😁 När jag läste dag 5 skrattade jag så sminket rann bort 😂🤣😅
 
 Dysse och Marre i stallet
 
Dottern tävlar sin shettis Lisa
 
Lokie
 
Dysse och Zingo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0