Fajt i hönsgården...

Blev tre olika besök idag, varav två vänner som kom med hönsmat, en kompis hade två fulla kassar med bröd som de rensat ut i jobbets frys inför ledigheten..Gick ned och kastade in en massa goa ostbitar till hönsen + diverse andra goa rester i hönsgården, bröd la jag i en stor matskål inne i hönshuset.. Gick in och såg från sovrumsfönstret direkt skatorna flyga in och sno ostbitar och annat gottis, en av hönorna jagade skatan så den hade det nog lite "svettigt" på sitt plundringståg, emellanåt flög skatorna in i hönshuset och tog med sig en hel skiva bröd ut var gång .
 
Helt plötsligt dök 10 kajor upp, har aldrig sett kajor på gården tidigare, skatorna försökte jaga bort dem men de var för många... En kaja lyckades hitta in i hönsgården där det inte finns nät i taket vid dörren, skatorna som kan vår hönsgård utan och innan efter många år gav sig på kajan..den flög panikslaget runt och blev överfallen ideligen av skatorna och den skrek högljutt.
Jag sprang ut för att rädda kajan, skatorna flög bort, stängde dörren till hönshuset och gick sakta och motade kajan till öppningen, äntligen flög kajan ut till friheten igen..
 
 
I min värld ska allt levande respekteras och räddas från ond bråd död om jag kan förhindra det ❤️
 
Idag har det regnat massor, gården är full av vattenpölar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0