I dag kändes det som riktig vår...

 
Molnigt och tråkigt på fm. var ju utlovat sol... Vi gjorde köttsoppa och det tar sina timmar om man vill ha mört kött i soppan.
 
Supergod blev soppan 👍 Då kära maken ska besikta dotterns bil imorgon så skrev jag sms  och frågade om de vill ha lite soppa vid bilavlämning...det ville de. Mille sjuk i förkylning, inget överaskande då han hade förhöjd temp och hostade då han sov över hos oss.. Nu var dottern även dålig.
 
Strax efter ett dök solen upp och vi gick ut, satt ute i flera timmar i bara t-shirt.. Igår och idag har vi släppt ut hönsen på gården och suttit ute med dem och vaktat dem från höken ❤️ De hittar vartenda grönt strå, jag bara ÄLSKAR att se hönsen vara fria och krafsa i jorden, jag känner så väl igen ljuden då de hittar en snigelsnäcka och äter upp den, ser när de springer efter en flygande insekt...När jag kommer ut på gården så trängs de flesta hönor i väntan på att jag ska släppa ut dem i friheten från hönsgården  ❤️ Att sedan mota in dem till hönshuset är inte svårt, de kan rutinerna och på fem minuter räknar vi in dem alla...
 
Våra fina markberedare....Nu är det vår...
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0