Nödvärn, en totalt meningslös lag...

Kikat på brottsjournalen en kille (inneboende) blir misshandlad och hotad med kniv av en man som behövt vårt samhälles hjälp och stöd där han inte klarar sig och sin sjukdom i vårt samhälle (förföljelsemani)

Han återkommer samma dag, misshandlar samma man igen,  ägaren av bostaden hämtar ett laddat vapen,  ett skott avgår!  Oklart varför?

Tre liv är förstörda pga att vårt samhällssystem   totalt släppt ansvaret enligt mig, En psykiskt sjuk behövde hjälp, han mådde skit då han kände sig förföljd, vem kan ens gissa den mannens ångest?

Då drabbas två till denna dag, misshandel och hot, ett skott, en man med vårdbehov är död...Skäms Sverige som kastar ut denna man från den hjälp han så väl frågade efter ( hur många fler finns det inte) . Likväl som man dömer mannen som i rädslan sköt, kan man inte lika gärna döma läkaren som släppte mannen med sina vanföreställningar utan hjälp?

Sa tidigare i veckan till kära maken att nödvärnslagen bör tas bort, i Svensk juridisk mening finns inget nödvärn om man ser till de domar vi sett de senaste åren då människor blivit hotade till livet.... Har vi ens en psykvård i dag värd namnet för de som behöver hjälp?



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0