Tror ni jag kunde sova inatt?

...Nix! är fortfarande för orolig över Milles diabetesvärden. Klockan 24:30 smög jag in och tog hans värden när han sov, det var bra så nu skulle jag kunna sova lugnt, med en bok i örat så somnade jag ca 01:00 men vaknade tre timmar senare och kunde inte somna om. Blev tidig hundsväng och hönsskötsel idag.
 
Mille vaknade vid 07:45, först ville han mysa i sängen en stund med surfplattan. Frukostalternativen var gröt, rostat bröd eller våfflor, så klart blev det våfflorna 😉.
 
Lunchen blev hans favoriträtt, mormors kyckling med sås och ris (det är såsen han älskar mest) En matlåda till imorgon fick han med hem 😉.
Vi vilade lite på maten och sedan gick vi ut i den värmande solen. Där var Mille omväxlande soldat eller bonde, vid sin sida hade han hela tiden vår schäferhane Bosse. Förr var det alltid vår tik som följde honom överallt men nu har Bosse fått ta över det ansvaret.
 
Trött är bara förnamnet just nu 😴...Men vad spelar det för roll, jag kan sova ut andra dagar.. Lyckan att få ha Mille här och att han så gärna vill komma till oss betyder allt ❤️. Som jag skrev tidigare kommer jag säkert att anpassa mig till hans diabetes med tiden.
 
Sista snödrivan på gården är på väg bort 👍 i hästhagen försvinner snön saktare då det är mer skugga. ( dåliga bilder, tagna i farten med mob som vanligt nu för tiden)
 
Vi skulle bära upp madrassen och Milles sängkläder när vi kom hem efter att ha skjutsat hem honom, det kunde vi glömma 😁 där sov Rambo så gott i lillhusses bädd.. Kära dottern tycker jag alltid är för "pjoltig med katterna" De får styra för mycket , jag kan inte dammsuga om en katt är inne, bädda sängen osv...Det tar jag 😉
 
Här är både Rambo och Mille "bebisar" och sover som vanligt ihop ❤️ båda fyller 10 år i år..
 
Då dottern flyttade till lägenhet för 8 år sedan flyttade Rambo hem till oss då han var utekatt och aldrig hade trivts med att vara inne jämt, men han glömmer ju inte vilka han växt upp med och träffar ofta. (Bilden tagen av min dotter)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0