Återigen så ....

..... Firade vi Milles födelsedag och mors-dag tillsammans.
 
När Mille skulle bjuda in sina gäster så valde han direkt två fröknar från sin skola (mina bästa vänner som han även träffar ofta här hos oss) och en klasskompis som han är bäsis med. Han bjöd in fröknarna själv och sa till dem i skolan - Den 26 maj så är ni bjudna på mitt kalas hos mormor och morfar 👍
 
Regnet har stått som spön i backen till och från hela dagen så vi fick fira inomhus, vi blev några färre än tidigare år då det var röstning till EU - val och när man jobbar är det svårt att förtidsrösta. Men vi rymdes 10 personer i köket, trångt blev det med en gosig katt som trängdes i kökssoffan för lite extra gos. 
 
En härlig och glad dag är till ända. Solen kom fram vid 19 med klarblå himmel 👍
 
I morgon kommer de och installerar elpannan och luft/vatten värmepumpen...Tidig morgon för en sjusovare som jag 😉
 
Mina barn är experter att ge mig saker jag blir så glad av.. Måste vara så svårt att hitta på saker till den som skaffat sig allt den vill ha redan. 
 
Solskenet ikväll vid 20, mina fina björkar som fotas var sommar i solnedgång 😉
 
Som tidigare år är både de vita och lila syrenerna utslagna samtidigt, det luktar så gott på gården....Några dagar till.
 
Insåg att det nog var sista gången vi hade Milles födelsedagskalas hos oss, ungdomarna har köpt hus, så nu blir det flyttning från en tvårumslägenhet till sju rum och kök i oktober 👍  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0