Nu kommer kylan tillbaka..

...Såg i väderapparna att vi kommer att få flera dagar längre fram i veckan med minusgrader på nätterna, även snö..
Nu har det regnat två nätter och än så länge varit hyggligt varmt och gräsmattan exploderar i grönska.
 
Idag började vi med att täcka vårt potatisland med hö, det får ta frosten och skydda potatisen. Det håller även vätan kvar längre hos potatisen när det ligger som ett lock mot solen. Förra året fick vi de finaste potatisarna i gårdens historia trots torkan.. Vi vattnade varannan dag då i den ebarmliga värmen..
 
Hälften av höet har vi fått på här...
 
 
Men några vändor till återstår..Men vi gjorde klart allt idag..
 
Vi har skaffat massor av slang som når långt, tungt är det att dra ut den i forna hästhagen..
 
Barnen har lov från skolan torsdag och fredag så vi har en liten nattgäst idag, vad ska vi äta frågade jag? Kyckling? Nää..vi tar något från pizzerian och så blev det.
 
Dottern hade skaffat en app där barn ska lära sig lite om ekonomi, att hjälpa till för att dryga ut veckopengen. Jag skaffade den också och vi bestämde direkt ett jobb, hjälpa mormor att städa undan påsksakerna, jag plockade ned vissa saker och lindade in dem i papper, sedan fick Mille ila upp med dem och andra saker till vinden 👍 En ny uppgift till imorgon!
 
Nu ska vi se om jag kan sova inatt, sluta vara så orolig över värden...Mäter Mille innan jag lägger mig, vad det gäller Mille så brukar han bara sjunka en (grad, heter säkert inte så) under natten. så somnar han med värdet 8 så vaknar han med värdet 7.. 
 
 Skriver bloggen 23:30 och ute är det just nu 08,7, nu har snöandet tagits bort 👍 Regnar för fullt just nu!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0