Först upp...

...Skötte om djuren...De fick mat, uträtta behov, hönsen ute i hönsgården, katten slank in igen efter att krävt att bli utsläppt på morgontimmarna, sedan kröp jag ned i bädden igen...somnade om..
 
Jag skäms inte över att jag sover länge...Jag har stressat så mycket i så många år så vill min kropp ha vila så får den det....
 
På eftermiddagen kom en jobbarkompis över, flera timmars snack över en fika 👍 
 
Föröker gå efter dessa kloka ord ❤️
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Härligt att bestämma över sin egen tid efter all jobbarår. Jag tar också sovmorgon lite då och då....och tycker jag är värd det.

Svar: Visst är vi värda det, jag är inte riktig pensionär än men lever ett pensionärsliv 😉 Så skönt att få ta var dag som den kommer och inte ha alla krav som fanns tidigare....
Kort

2019-11-15 @ 09:36:43
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com
Postat av: Lisa

Väldigt kloka ord :) Jag försöker verkligen tänka så hela tiden men ändå poppar det upp konstiga tankar i huvudet, oro för framtiden eller ångest för något i det förflutna. Jag får verkligen jobba med mig själv varje dag.

Svar: Jag blev förbjuden av min läkare att fortsätta det jobb jag hade då jag snabbt skulle falla in i stressen igen... Jag kände att jag slutade med flaggan i topp, så jag har lagt jobbet bakom mig helt och med det stressen... Har landat på något konstigt vis i mig själv, så jag oroar mig sällan över saker numera, det är bara när det går fel som vid pumpbytet, då lamslår den gamla stressen mig... Hoppas du kan slippa oro snart!
Kort

2019-11-15 @ 09:43:34
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0