1 december...

I morse snöade det, råheten var som en klubba när man gick ut genom dörren, burr... Kära maken åkte och fyllde på solrosförrådet så våra småfåglar och tre ekorrar har fri tillgång till mat..
 
Första covidfallet i vår kommun bland ungdomar på skolan, två klasser i karantän och undervisande lärare i 3 dagar???? En vecka trodde jag var minimum att stanna hemma... Men som vanligt finns det inga riktiga direktiv från FHM så chefer kan i princip göra som de vill... Likaså min dotter som mycket väl skulle kunna jobba hemifrån flera dagar i veckan, då har vår kommun som policy att alla ska vara på sin arbetsplats, tänker de jobba hemifrån ska de meddela dagen innan 🤔 Min son har jobbat hemifrån sedan coronautbrottet, handlar det om att vissa arbetsgivare värdesätter och är mer rädd om sin personal?
 
Här ser man riktigt hur råkallt det är..
 
Dimman svepte in gården men till kvällen klarnade det upp det blev ordentligt halt och saltbilen gjorde sin första sväng denna säsong..
 
Full månen lös bakom träden och stjärnorna gnistrade, -3,4 
 
En liten varning...
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag sitter nästan och huttrar när jag tittar på dina bilder. Dimman gör att det blir så råkallt.Det där med att jobba hemifrån är tydligen väldigt varierande. Min dotter i Luxemburg jobbar hemifrån nu igen 2 veckor framåt eftersom en flicka i Zoés klass blivit smittad. Ingen nära kompis tack och lov, men fritids är stängt så Katarina måste hämta henne direkt efter skolan. I morgon ska alla barn testas....en nervös
väntan. Kram

Svar: Förstår att det blir en nervös väntan, håller tummarna för negativt svar, kram
Kort

2020-12-02 @ 09:32:14
Postat av: ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★

Man känner verkligen att det är ett hån att vara kommunanställd efter covid19. Vi får i alla fall jobba hemma på mötestid nu, men känns som det kom väldigt sent. Det är fram tills jullovet sen får man se vad som händer efter det.

Svar: Jag tycker smittan ökar i skolorna nu, har en nära släkting vars 7 åring smittats + fler personal och barn...
Kort

2020-12-02 @ 21:50:15
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Annie - Stora Små Äventyr

Mysigt ändå med lite snö :)
Konstigt med bara tre dagar isolering. Men men, det är knepiga tider.

Svar: Snöat i natt och ikväll men fortfarande + grader så det drippar och droppar och den försvinner sannolikt....
Kort

2020-12-03 @ 16:57:07
URL: http://biglittleadventures.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0