Krångel med bloggen...

Igår funderade jag vad som skett? Jag kom inte in på bloggen, rutan logga in var puts väck... lite senare kom jag inte in på sidan där alla mina blogginlägg ligger... Det stod att DNS servern inte fungerade, bytte server på min dator till googles servrar, fungerade inte, bytte tillbaka till mina gamla 😱 Eftersom jag skrivit blogg i 10 år så kom rädslan... Är allt borta 😱
 
Då skrev jag till Blogg.se, fick svar idag som löd - Vi hade tillfälliga tekniska problem i verktyget under kvällen igår. Detta ska nu vara åtgärdat och du ska kunna blogga som vanligt.

Vi beklagar besväret detta inneburit för dig. 👍
 
Kikade in på Blogg.se och nu fanns rutan "Logga in" där igen 👍
 
Mille kom idag, sista dagen på jullovet, solen sken och morfar och han tog en skogssväng med hundarna medan jag lagade lunchen som blev lasagne, mycket över så Mille fick ta med sig det hem till middag så mamma och pojkvän slapp laga mat..
 
Hände en ytterst intressant grej idag för en nyfiken kille 💗, slambilen kom och tömde avloppet, nyfiket kikar Mille på (det ser ut som även hönsen var nyfikna) Han har nog ofta undrat över locken på gården, även om vi förklarat. Kul med en tjej som kör, hon var här förra året också 👍
  
Snart full måne...
 
Ska natta hönsen och månen lyser genom den knotiga lönnen, vårt vårdträ som är långt över 100 år... Bilderna tagna med mobil, därav dålig bilder.
 
Lite senare... även stjärnorna kom med 😊
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Ibland när jag ska logga in på min blogg är jag redan inloggad på någon annans blogg. Jag kryssar ju bara ned det men jag tycker det är lite obehagligt för det händer säkert andra också som kanske är inloggade på min blogg istället.
Jättefina bilder :) Kloka ord till bilden med katterna kram <3 :)

Svar: Jag fick upp någon annans blogg först igår, men du kommer aldrig in på den andras, så det är lugnt 👍 Tack! Kram
Kort

2020-01-09 @ 13:54:27
URL: http://familjenkaotisk.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0