Min pappa tittade alltid på nyheterna....

..... Det har jag inte gjort,. förrän tristessen med corona pandemin slog till och isoleringen... Förr jobbade jag och hade jobbet, skötte djuren och barnen i vardagen... Kan ärligt säga att några pandemier har mig gått helt förbi då jag haft noll koll..
 
...Svininfluensan gick mig inte förbi när jag blev drabbad... Nu kikar jag på nyheterna var dag, och blir skrämd 😱 Hade en död höna igår, vet att fågelinfluensan varnas det för 😭 Min första tanke var ju skrämselnyheterna om att fågelinfluensan kommit tillbaka, rädslan idag var en ny död höna, jag önskar ibland att jag gjorde som i ungdom och arbetslivet struntade i all skrämselpropagande från vårt media och litar på mitt sunda förnuft som tidigare...
 
Man blir fasiken inte visare och klokare med ålder...
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Man kan inte bli utan orolig för alla nyheter man hör. Ibland gäller det nog att sortera ut det mest overkliga. Kram

2021-02-14 @ 10:30:04
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com
Postat av: Gunnel

Det är verkligen lätt att bli skrämd av all information som man matas med. Det är inte lätt och vakta vadman ska tro på.

Svar: Håller med dig, försöker sovra i informationen, kram
Kort

2021-02-16 @ 10:38:18
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com
Postat av: ★Orsakullan som blev mamma vid 20 – Dalaliv, finporslin & pudelliv! ★

Det är svårt det här med nyheterna. Innan covid19 tittade jag aldrig, läste inte heller. Men nu precis som för dig följer jag med. Förmodligen för att man någonstans ser det som ett sätt att hålla sig uppdaterad om vart faran än? Vi är ju trots att djur som vill överleva.

Svar: Ja jag håller mig uppdaterad över hur många som smittats i vår kommun och i regionen, när jag väl handlar varannan månad är det med munskydd och visir....
Kort

2021-02-20 @ 10:18:34
URL: http://www.saramadeleine.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0