En härlig söndag....

SÅÅÅÅ mysigt med grillkåta, jag är helt avundsjuk! Jag är dock brutaldålig på att grilla, men tänker mig att det är en övningssak som med så mycket annan matlagning :D
svar: Jag har blåsor som är vita med hål i och som gör fruktansvärt ont ibland i munnen och i halsen. Afte kallas dem. Näsan och tarmen blöder också, och det är så himla otäckt. Vad gäller smak känner jag ingenting alls av det mesta. Men jag äter ändå, sedan jag böev feberfri och fick aptiten tillbaka i alla fall. Tomater känner jag smak av, både varma och kalla. Koriander, ruccola och basilika känner jag smak av. Men jag skulle kunna äta en lök som ett äpple, känner INGEN smak. Det som blivit smakförändrat och som smakar ÄCKLIGT är hittills falukorv, bacon, köttfärssås, köttbullar, blåbär och chokladglass. Det är alltså... riktigt äckligt. Jag kan inte ens förklara det! Smaklösa saker är ju som OK, för det är ju bara trist men inte mer än så. Det är sorgligt att dessa saker har blivit äckliga, jag som brukade äta allt. Hoppas det snart återvänder!