Ytterligare en födelsedag i vår familj....

Idag har vi firat kära makens födelsedag med barn, barnbarn och vänner, vi inkluderade även svärsonen som fyller år på onsdag ❤️  Jag hade köpt tre böcker av Pascal Engman som födelsedagspresent och visade en personlig hälsning till maken från Pascal på FB..
 
Ikväll hade vi en fantastiskt duktig kille som tog ned två björkar närmast vårt hus, Fick tips av dotten  då hon sett hans tjänster på FB, skrev på messenger att vi behövde hans tjänster, kan jag komma nu blev svaret? Självklart blev mitt svar. Jag går ut till brevlådan så du hittar rätt, inom 7 minuter saktade en bil ned, jag visade in honom på gården, vi var så klart lite oroliga då närmsta björken lutade mot huset och vi hade inga rekommendationer, bara ett inlägg på FB... Men vilket proffs 😊 Jag såg honom såga, slå in kilar och pang! Så föll björken åt rätt håll in i hagen...
 
När första björken fallit insåg jag och maken att vi borde ta bort andra björken också, den lutade mot huset, en del svampar växte på den, vi frågade om han kunde ta den en annan gång - Jag sågar ned den direkt blev svaret från killen, den föll lika säkert mot hagen, han sågade även upp träden så de blir mer lätthanterliga för oss, Björkarna var friska så nu finns mer eldningsved nästa vinter  😊 ... När han var klar bjöd vi in honom på fika och smörgåstårta då det fanns mycket kvar... Mysigt prat och han delade med sig av sina kunskaper..
 
Lika god som förra gången, Ica levererar 💗
 
Björkarna var helt friska, men vi har bott på gården i 34 år och de var fullstora när vi flyttade in, vi vågade inte chansa att något träd kunde braka in i huset vid hård blåst..
 
Första björken nedtagen nu andra (fotat från sovrumsfönstret)
 
Visst älskade vi våra björkar, så vackra och de skuggade våra hästar under alla år...
 
Kväll på gården en vårdag...
 
En superdag, nu sova 😴
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Man blir överlycklig när man får tips om duktiga hantverkare. De får man hålla hårt i. Denna veckan väntar jag besök av två stycken inom var sitt område. Jag kan bara kuta mig tillbaka och vänta på att jobben blir gjorda. Härligt.

Svar: Visst är det så att bra hantverkare ska man vara rädd om 😊 Hoppas allt blir fixat hos dig, kram
Kort

2022-10-11 @ 10:38:29
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0