Idag fyllde...

Min kära mor 90 år, precis som jag har hon nog allt hon vill ha eller behövt, så jag skickade efter blommor på nätet, med en varm hälsning och leverans, fungerade super, blomsteraffären sms:ade när blommorna lämnade floristen och när de levererats 👍 ..
 
Dagen var redan bestämd med slybekämpning av kompis och vi skulle lära Mille hantera röjsåg (jag vet idag inte hur mycket paria vi är då vi är ovaccinerade, min mor har aldrig sagt något om det, vi bestämde att träffas i sommar)..
 
På med all säkerhetsutrustning på Mille, grova kängor, skogsbruksbyxor så om man kommer i närheten av benet så stannar motorsågen, en röjsåg är ju inte lika farlig då du håller den nästan en meter ifrån dig och om du inte gasar stoppar klingan.. Det föll på en sak, vi hittade inga skyddsglasögon som vi haft flera av tidigare.. Besvikelse så klart för Mille, han hade gärnat sågat sly ihop med hans tekniklärare och en av mina fd arbetskamrater, kollega och en av mina närmsta vänner...
 
Här ligger mattes och husses GUDAGÅVA 💗 och funderar vad jag vill när jag ska fota honom..Lite sågspån drar han in precis som vi, men jag lever hellre med djur än ett perfekt hem 💗
 
Imorgon kommer kompisen L.... och slutför sista slyn, hon har 7 lammungar att flaskmata kl 06,00, 12;00, 18,00 och 24,00, så hon kan inte styra sin arbetstid som hon vill..
 
På söndag kommer Mille då vill han nog köra röjsåg med morfar som lärare, då ska vi även grilla..
 
På måndag kommer Mille för mer jobb förhoppningsvis potatissättning, då han vill odla hos oss så har vi lovat honom 2 fåror potatis, jag hoppas vi har många sättpotatisar från förra skörden att sätta, förra året var det bästa potatisår jag någonsin varit med om, men vi har glömt att förbereda honom på att hönshuset ska mockas innan för att gödsla landet, inget större jobb, luktar och många vänder blir det med skottkärra.. Berättar senare om Mille skickade gödseln i skottkärran, morfar körde ut den till landet och jag jämnade ut gödseln, jag gissar denna ordning..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har också haft mitt barnbarn, rasmsu, här i helgen som extrahjälp. Det har varit så mysigt. Kram

Svar: Bästa helgerna 🧡 Kram Gunnel
Kort

2023-04-30 @ 18:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0