Imorgon kommer barnbarn och ..

..kära vännen L.... och tar ned resten av slyt från hagen, de kämpade på i hagen i söndags, när djuren försvunnit växer det igen direkt..
 
Mille var här i måndags och klippte ned all sly efter staketet, han var nog så nogsam och försökte rycka upp sly med rötterna..
Morfar var med hela tiden, vad de gör här vet jag inte? 🤔 
 
Börje hade full koll från fönstret innan han begav sig ut och gjorde dem sällskap💗 
 
Har skrivit tidigare  om att Börje landat hos oss, nu är han inne på 12-timmars innevistelse hos oss på det sjätte dygnet i rad.. Dåligt väder är det emmellanåt men Börje vet var han kan vara trygg och sova i värme hopkurad på sitt älsklingsfårskinn 💗 Äta sig mätt, slippa gå ut och pinka/baja då kattlåda finns inne.. Precis som alla våra katter haft det tidigare, eftersom vi inte har kattlucka på dörren så kikar vi ut ofta och ser om Börje vill komma in? Han sitter på trappräcket eller vilar på kattdynan som finns kvar på bänken på trappen där alla våra katter tidigare vilat undan från regn och snö 💗
 
Börje 💗 Vi satt och åt, en nyfiken Börje dök upp 😄
 
20:38 ikväll, Våren är på väg med ljuset, aprilväder med regn trots att solen lyser.. Jag sitter inne och hostar och nyser, värre än jag någonsin upplevt tidigare, har insett att jag de senaste åren blivit allergisk.. Inser även att jag haft tur då allergin kom så sent i livet..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0