Snön bara vräker ned..

Mille med kompis som hade sin prao där vi hade vår fyrhjuling på verkstad fick igång fyrhjulingen på några minuter, de började snöröja igår på gården.. blev inte riktigt klara så de kom idag också..
 
Kompisen plogade med fyrhjulingen, Mille körde snöslungan, de fick in fyrhjulingen inom lås och bom. Har ju varnats om att tjuvar kikar på transportsstyrelsen om vilka som äger och innehar fyrhjulingar där de mesiga Svenska myndigheterna vräker ut uppgifter.
 
Mille kör bort snön så fyrhjulingen kan köras in..
 
Kompisen plogade men utan snöslungans hjälp hade de inte klarat det.
 
Grannen ringde som hjälpte oss för något år sedan och vi behövde hjälp, när vi var insnöade grabbarna åkte dit och snöröjde 💗
 
Idag brakade hönsgården samman av snön, vi struntade i all snö som lagt sig på taket av nät då vi inte kommer att skaffa höns igen. Den rivs till våren.
 
 
I nostalgia tog jag en bild av våra sista hönsägg, min man förstod direkt varför jag tog bilden 😥 Klappade mig på axen , min sorg är även hans..Se mitt förra inlägg där alla våra höns dödades av mården.
 

Kommentarer
Postat av: Elenor

Men fy vilken olycka. Nästan så jag tog till lipen bara av tanken på vilken hemsk död för hönorna och hur det känns för er. Vad säger man?



Svar: Många gånger är det inte kul att vara djurägare 😭När katter blir påkörda, de blir gamla och man måste ta beslutet att vännen ska få somna in 😭
Kort

2024-01-01 @ 14:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0