Vilken jĂ€kla sen julklapp vi fick 😱

PĂ„ nĂ„got sĂ€tt hade mĂ„rden kommit in hönshuset och bitit ihjĂ€l alla vĂ„ra höns 😭 Stackars hönor vilken skrĂ€ck för dem. Nu Ă€r hönseran slut 😱
 
 
Mina fina Ă€lskade höns ❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀❀ ❀❀

HĂ€r spankulerar de fritt pĂ„ gĂ„rden som vanligt ❀ En höna Ă€r inte en andra lik, de har sina mĂ„nga ggr roliga personligheter som alla husdjur.
 
I morse nĂ€r kĂ€ra maken skulle gĂ„ ut och ge dem ljummet vatten tyckte han det var mĂ€rkbart tyst dĂ„ hönsen alltid brukar lĂ„ta lite. NĂ€r han öppnade dörren sĂ„g han förödelsen av alla döda höns, Jag har grĂ„tit över förlusten 😭. VĂ„r fina lillan (DvĂ€rghönan) som var minst men lĂ€t mest ❀ Duvan som alltid kom först nĂ€r jag gick in i hönshuset, Ripan som gav mig blĂ„mĂ€rken pĂ„ hĂ€nderna nĂ€r jag plockade Ă€gg, Cajsa-stina, Nettan, m.flera ❀ 14 höns fick en förskrĂ€cklig död, alla bitna i halsen. Inte visste vi igĂ„r nĂ€r vi nattade dem att det var sista gĂ„ngen.. I Ă„tta Ă„r slapp vi mördaren mĂ„rden, tidigare dödade den nĂ€stan 20 höns för ca 25 Ă„r sedan.
 
Stod ikvÀll nÀr jag gjorde en smörgÄs med julskinka och skar bort fettstrÀngen, lÀgger den i hönshinken var första tanken, sorgen slog till direkt över förlusten, mina fina "puttor" som jag kallade dem Àr borta..Naturen rÄder vi tyvÀrr inte över Àven om vi gjort allt för att skydda dem.

 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0