Fullmånekväll..

Så vackert med ljuset på gården då fullmånen lyser upp vår gård när vi nu har ett tunt snötäcke, just nu -13,1, varmt och gott i stugan då luft/vatten värmepumpen gör sitt jobb, så tacksam att vi köpte den 2018, bytte vattenpump även detta år gissar jag..Har flera inlägg efter detta, då vissa problem uppstod, vattenpumpen brann,vi fick inget vatten.. vår gamla hederliga vattenpump som tjänat oss så väl i över 30 år och säkert monterats vid husbygget 1954, jag undrar varför var folk klokare förr?
 
Vi kan inte byta vår gamla toalett då den spolar med 10 liter vatten och rören är mycket mindre än de vi hade tidigare, allt måste skjutas ut till trekammarbrunnen och då krävs det mer tryck än de sk. klimatsmarta toalettstolar med två spolningar, får vi ett stopp på vägen till brunnen blir vi mycket fattigare 😔
 
Kikade på Rapport ikväll, människor blir hotade att om det inte betalas så kommer de att drabbas av förödelse, precis som restaurangägare (beskyddarverksamhet) m.m UTPRESSNING som gör folk oroade...Hur har vi kunnat hamna här?
 
Fullmånen mellan träden när jag ska natta hönsen kl 16:43
 
 Grillkåtan som ska målas i sommar syns lätt i ljuset från trappans lampa och månljuset..
 
Ingen bra bild av fullmånen, bilden tagen 20:15 med mobil från köksfönstret ut mot skogen bakom ladan..
 
 
 
 
Trackback
RSS 2.0