Sista undersökningen i måndags..

... I uppföljning efter cancern, allt såg bra ut, ultraljudande och fler undersökningar som tidigare...
Då cancern var inbäddad i livmodern så trodde man inte den spridit sig till lymfkörtlar, jag slapp strålning eller tabletter då cancern säkerligen stannat i livmodern.. Sjukvården glömde dock kolla mig om cancern återkommit under tre år.. Fick ett ursäktande brev om deras glömska från 2018 till 2021..Har skrivit om det på bloggen tidigare..
 
 Min läkare var rätt arrogant dagen efter operationen, klappade mig på min mage och sa att fett orsakar cancer...Jag har ju nu gått ned 26 kg sedan förra året då jag inte kunde äta något, smooties var det jag levde på.. Har fått köpt en "sittring" då jag inte klarar att sitta på hårda stolar längre...Som läkaren sa idag, du hittar på egna utvägar i din livssittuatton, jag redovisar inte allt här på bloggen vad vi talade om.... 
 
Min matupplevelse idag är inte i stort förändrad, kött som frysen är full av hoppar jag över, klarar inte konsistensen idag, lax 😞 luktar för mycket.. Torsk (kokt) 💗 äter jag glatt så även få andra rätter..
 
När jag väl fick mina cancerkontroller var min läkare supertrevlig, idag pratade vi om mina djur, att hon köpte kravmärkta ägg..Gillar hon mig? var hon stressad på ronden när hon klappade på min mage efter operationen? Jag gillar henne idag.. Men kanske fjäsk för att inte bli IVO anmäld? Struntar i vilket.. Jag väljer att gilla människor även om de sårat mig och vill verka för förändring.. Jag fick en cancerdiagnos i slutet av augusti, opererades i mitten av september.. är så tacksam för alla röntgen, undersökningar jag fick och en suverän läkare som opererade mig..
 
 
 När undersökningen var klar så gissade jag att kära maken var på Granngården och köpte foder, gick till cafeterian och köpte två räksmörgåsar, en god kopp kaffe hemma och bryta vanligheten att bara dricka kaffe på morgonen utom vid besök..Ringde kära maken och sa att jag var klar, kommer om två minuter blev svaret.. Vi åkte hem, jag släppte ut hönsen, katten Börje kom in, kära maken bryggde kaffe.. sedan mumsade vi på räkmackorna..Orkade bara halva mackan så hönsen blir glada i morgon 😉 men hälften av räkorna käkade Börje upp, han älskar räkor 😊...
 
 
Mille fick min gamla digitalkamera, han gick ut och testade den, resultatet blev denna underbara bild på sötnöten Börje 💗
 
 

Kommentarer
Postat av: Heléna

Så slarvigt och hemskt dåligt att de missade att kalla dig till uppföljning och kontroll under en så lång tid! Jätteglad över att allt såg bra ut! Jag blir så ledsen när jag läser att läkaren klappade dig på magen och hade mage att prata om att fett skapar cancer 😢 Min älskade mormor kände en knöl i magen och sökte läkare, men läkaren klämde på magen och sa att hon inte behövde oroa sig för det var bara fett och ville hon bli av med det kunde hon själv göra något åt det. Tack och lov så sökte mormor en annan läkare och då upptäckte de en tumör stor som ett ägg. De opererade bort tumören och mormor fick cellgifter. Under två år kämpade mormor med olika behandlingar och till sist orkade inte kroppen mer och hon somnade in 62 år ung. Läkaren anmäldes sedan och blev av med sin legitimation så nu kan han i alla fall inte feldiagnostiera fler personer.
Räkmackan ser ju helt underbar ut och jag förstår att Börje njöt av att få smaka på räkorna! Här hemma älskar Selma räkor, men Signe rynkar på näsan och är inte intresserad av att smaka.
En jättefin bild på fina Börje!
God natt vännen och stor kram till dig 💖

2023-08-04 @ 23:56:03
URL: http://haldhagen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0