Första maj 💗 .

Var min fostermors födelsedag, hon skulle fyllt 100 Ă„r idag 💗 hon fyllde alltid 23 dĂ„ hon var född 1923, mĂ„nga kĂ€nslor blir det en 100 Ă„rsdag... SĂ„ Ă€ven min mors 90- Ă„rsdag..
 
VÄra förÀldrar har jobbat som tusan som barn, ut i arbetslivet efter konfirmationen, min generation gick frÄn klarhet till klarhet frÄn jobb till jobb, politiska Äsikter fick vi ha utan att anses som "konspiratoriker" vi fick tycka fritt vad vi ville.. SamhÀllet blev bara bÀttre och bÀttre..
 
 
Mille kom och i regnvĂ€dret trĂ€nade vi pĂ„ det periodiska systemet med grundĂ€mnen och deras beteckningar, vi drog det fram och baklĂ€nges först namnet pĂ„ grundĂ€mnet och dess beteckning, sedan betecknigen och han sa vilket grundĂ€mne det var, han felade inte pĂ„ nĂ„gon av de 10 vi trĂ€nade pĂ„Â đŸ‘
 
Eftersom regnet strilade frÄn förmiddag till kvÀll sÄ belönade vi oss med serietittande dÄ morfar kokade sin goda Àrtsoppa och tittade med oss som oftast.. Jag berÀttade att ett gammalt talesÀtt Àr att sÄ fort det regnar ( Det Àr bra för potatisen) 
 
Katten Börje var nog ute 5 timmar detta dygn och jag gissar han tillbringade de timmarna pÄ logen för att slippa regnet, med förhoppning om han kunde fÄ tag i nÄgon mus...Nu sover han i min sÀng 22:41 Snart flyttar han in till sitt Àlskade fÄrskinn i fÄtöljen..
 
 
Trackback
RSS 2.0