Ikväll tog vi...

...Tre små whiskys, jag låg hela dagen i sängen, med min vurpa jag gjorde på köksgolvet i förrgår så var ryggen helt slut och gjorde lika ont som vid covid 19, tillbringat all min tid i sängen under dagen..
 
Min man var på begravningen av sin ädsta broder idag,  broderns dottern 1 år yngre än maken.. Kära maken är en sladdis och är jämn gammal med sin äldsta syskons barn.
 
Idag fixar jag inte att vara den klippa jag en gång var till familjen...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Elenor

🧡

Svar: 🧡
Kort

2023-11-08 @ 20:36:43
Postat av: Heléna

Så tråkigt att du har gjort dig illa! Hoppas att du är bättre nu! Alltid så ledsamt med begravningar. Jag beklagar sorgen! Du kommer alltid att vara en klippa vännen - även klippor har sina sidor som inte är lika stabila och starka. Massor av varma kramar till dig fina du! Skickar en massa kattgos till fina Börje också 🤗💖💖💖😻💖💖💖

Svar: Kram fina vännen 💖 Precis som du så tar jag mina pausar, saker händer och det kan skrivas om senare. Blev bra inom en vecka, tror du har rätt om att jag är i varje fall klippa idag för mina barnbarn som jag var innan "utmattningssyndromet" för mina barn, nu är de vuxna och har sina liv och behöver mig inte på samma sätt längre.
Kort

2023-11-14 @ 14:21:22
URL: http://haldhagen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0