Återigen en ny storm..

Såg att den skapat problem i södra Sverige, här gungade granarna lite grann som i förra veckan,som jag skrivit tidigare så tror jag vindarna mattas av för alla skogar i mellansverige.. Runt oss finns inga slätter där vinden kan friska i..
 
Älsklingskissen Börje har ingen lust att gå ut i regnet, springer snabbt ut gör sina behov och slinker snabbt in igen 😻💗 Vi har börjat mata fåglarna, när jag släppte ut hönsen såg jag hur en ekorre myste och åt nötterna i vårt jordnötsrör, fåglarna flög runt fågelstugan och tog sig matbitar.. Älskar hösten för just det att vi kan hjälpa så många vilda djur 💗 mitt hjärta värms för vart djur och fågel jag ser äter hos oss.
 
Vi har bestämt oss för att äta någon form av soppa varannan dag, I onsdag blev det jorrdärtsoppa (Fick jordärtskockor av bästa vännen) Supergod soppa blev det 😋
 
Supergod, lägger in receptet också.
 
 
 Igår blev det pizza, något vi unnar oss en gång iveckan, vi har en "superpizzeria" i byn..
Supergod med kronärtskockor på bla..
 
Lördagens soppa blev kantarellsoppa 😋 även den supergod..
 
I förrgår kom första snön så även minusgrader igen, lönnens löv rasar ned, syrenerna står bladtäta ännu men hos oss är de de sista träden som tappar löv 🍂🍁
 
Önskar er alla mina fina vänner en fin helg och hoppas stormen inte slagit hårt mot er 💗🙏
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Bra kostvanor att äta soppa regelbundet, det behöver jag bli bättre på. :)

(Sent) Svar: Tack själv! Jag bloggar när jag har tid och lust och tänker att det är helt okej att det gäller också andra. Kul att läsa din blogg när du väl uppdaterar. :)

Önskar dig en fin november.
Kram

Svar: Samma här bloggar bara när jag har tid och lust, önskar dig också en bra november, kram
Kort

2023-10-29 @ 06:44:20
URL: http://rosanatt.blogg.se
Postat av: Heléna

Hej fina vännen! Jag blev tvungen att ta en paus från bloggen. Huvudet orkade inte riktigt med att läsa och svara på kommentarer och då är det inget roligt att skriva nya inlägg. Ska försöka läsa ifatt hos mina vänner innan jag skriver nytt inlägg tror jag. Jag förstår att Börje inte lockas av att gå ut när det blåser till storm. Underbart att ni ser till att djuren får mat nu när kylan har kommit. Mysigt också att få se ekorrar och fåglar ta för sig av maten. Verkligen gott med en varm soppa när det är ruggigt ute och en pizza smakar ju alltid bra.
Stor varm kram till dig fina vännen och massor av kattgos till Börje 🥰🤗💖😻💖💖

2023-11-14 @ 14:09:59
URL: http://haldhagen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0