Visst blev det regn idag..

Men när jag släppte in Börje vid 07:30 (släpptes ut 05:30) då var det frost på biltaket och framrutan helt igenisad, sist jag såg var tempen -2,3 vid 01:00..
 
På förmiddagen började regnet..
 
Det blev en problematisk dag för Börje, han gillar inte regn men gillar att vara ute..
 
Här sitter han under tak på trappan, nyss utsläppt efter godismat 💗 Jag gick ut för att skaka hans två fårskinn från skräp, man riktigt ser hur han funderar ska jag gå in igen eller inte..
 
I morgon fest då kära maken fyller jämt, barnen, barnbarnen och bästisar kommer, vi har sagt ifrån om dyra presenter och grejer, lite ostar och kex och något gott att dricka blir bra.. Vi har allt vi behöver och kunnat köpa allt vi velat ha och nu avyttrar vi en massa saker vi inte behöver.. Det vi inte rört på 5-10 år ryker är vår måttstock.. Många vänner blir obekväma över att de inte får betala för sig, du gör oss en tjänst säger jag, har ingen lust att lägga ut på blocket utan ger hellre bort till goda vänner (som en av mina kompisar, hon fick alla stängselstolpar) hon har hjälpt oss med slyn i hästhagen i flera år när inga hästar/får finns här längre.. Självklart har hon fått betalt men viljan att hjälpa oss är ovärderligt..
 
Städat i omgångar idag, bäddade rent och något den blöta Börje älskar är nybäddade sängar 🤣
 
Efter vi bäddat rent, första gången en blöt liten kisse la sig i min säng 💗
 
När han kom in helt blöt gång två, där ligger han fortfarande och sover i min säng (21:37) 💗 Lakan kan man tvätta och djur älskar man och tillåter mycket 😉 Jag har sagt det förut, har hellre djur än ett välstädat hem.. Har vuxit upp med att mamma sopade minst en gång per dag, när pappa kom hem från ladugården var det tämligen ogjort, fredagstädning med damning av allt och tvättning av golven.. På lördagen var det tämligen ogjort igen.. Så jag lever efter de premisserna..
 
Ha en bästa helg vänner 💗 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunnel

Det räcker väl att städa så där lagom, tycker jag. Det finns roligare saker att fördriva tiden med. Kram

Svar: Håller helt och fullt med dig, kram
Kort

2023-10-10 @ 09:35:03
URL: http://sigrid-gunnelsblogg.blogspot.com
Postat av: Tess

Städa är najs (ja ibland) dagarna bara poff går fort fort :) Kraaam fina du <3<3<3<3

Svar: Jag har alltid hatat måsten 😡 Bara de som sätts upp av människor, djur och barn ska skötas om av oss då vi valt att ge dem det bästa, kram fina vännen 💗
Ändra
Kort

2023-10-11 @ 15:07:21
URL: http://https://blondina.se/
Postat av: Heléna

Ja vem gillar inte en renbäddad säng 😍 Mina katter brukar hjälpa till när jag ska bädda rent. Tar lite längre tid när de ska bygga kojor under lakanet, men det gör inget - de är ju mina små älsklingar! Jag försöker hålla efter så gott jag orkar här hemma, men har lagt ribban betydligt lägre än innan jag blev sjuk. Numera städar jag när jag ser att det är dags och inte lika regelbundet som innan. Hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete som man brukar säga 😁 Livet med husdjur innebär ju att det blir lite mer att ta hand om, men hellre det än att inte ha några djur. Härligt att Börje njuter av att ligga och sova på sängen. Stor kram fina vännen och kattgos till fina Börje 🤗💖😻💖

Svar: Börje är ju oftast ute när vi bäddar (om det inte regnar) han brukar ligga hos mig i sängen om han kommer in tidigt på morgonen och jag sover, vaknar direkt när han hoppar upp i min säng lite gos, han tvättar sig och somnar.. Men ligger inte jag i sängen så sover han på sina älskade fårskinn i vardagsrummet.. Hoppas ni får en härlig helg alla tvåbenta och fyrbenta 💗 kram vännen..
Kort

2023-10-14 @ 15:01:16
URL: http://haldhagen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0