Galenskap!

Här har ni ytterligare en tjänst som berättar var folk bor, ålder och personnummer. Min mail har varit nedlusat i veckor på "fejk Mc-Affe och Norton antivirus" att min prenumeration tagit slut och min dator är nedlusat av en massa virus alla mina bilder ska stängas ned, jag ska klicka på en länk för att se alla virusen. Har aldrig betalat för de tjänsterna, så de slängs direkt. Internet sprutar ut information om oss, inte undra på att bedragarna/bedrägerier ökar 😡 Har ett annat antivirusprogram som stänger direkt om någon sida är suspekt.
 
Lyssnade på en rättegång och fick meddelande om att det var Mrkoll som var den sidan hon kollade på då hon gjorde ett mordförsök på sin chef. Mr koll berättade även att man kräver IP-nummer för att lämna ut de sista fyra siffrorna i personnummer och meddelar glatt vidare att de inte lämnar ut Ip-nummer. Finns det ingen som kan stoppa den galenskapen vi har idag?
 
Som jag berättat tidigare har jag en inställning så att bara mina kontakter på min I-phone kan kontakta mig då slipper jag bluffsamtal, fick ett borttaget samtal från Afghanistan på sms, vad hade det kostat mig om jag svarat och mottagaren betalar? 
 
Nu något roligare då vårt barnbarn fått ett namn 💗 Så vackert. Men på bloggen kallas hon Lillan.
 
Vi fick vår dyraste elräkning någonsin i veckan, över 9000 för två månader, man hade ju höjt elöverföringsavgiften från 16 öre till 53 öre berättade killen på vattenfall plus flera avgifter. Tur vi är två då min ynkliga pension får ta elräkningen 😡
 
 
   

Kommentarer
Postat av: Elenor

Ja det är helt otroligt hur mycket Information som lämnas ut på nätet och givetvis utnyttjas det av de kriminella. Var orolig när pappa ännu bodde hemma, ensam och långt ut i skogen att han skulle råka ut för nåt. Själv är jag också rätt skyddad från skräp och samtal från oönskade avsändare men ibland dyker det upp ett och annat i skräplådan. Synd att man alltid ska behöva vara lite på sin vakt mot omgivningen.

Svar: Visst har vi fått ett sjukt samhälle som inte värnar om dess invånare, varför ska adresser, ålder kablas ut på nätet och en kartbild var folk bor? Vansinnigt! Förstår din oro till fullo för din far, min mamma bodde själv i mitt föräldrahem tills hon dog 2010, men jag visste att närmsta grannen höll full koll, då bilarna körde förbi dem innan de kom upp till mamma.
Kort

2024-02-28 @ 17:51:35
Postat av: Jasmine

De där bluffmejlen du beskriver får jag också. Att folk inte har bättre saker för sig än att skicka sådan skit (ursäkta mitt ordval).

Mysigt att Lillan nu har fått ett namn. Än en gång, grattis till barnbarnet.

Priset är elen är högt, ja. Vintermånaderna kan vara bedrövliga att se på elräkningen.

(Sent) Svar: Tack snälla för fina ord om min bullet journal!

Ta hand om dig.
Kram

Svar: Jag tar bort de flesta mail och klickar inte på länkar, ja våra elräkningar drar iväg alla hushållskassor till minimala under vintermånader. Kram
Kort

2024-02-29 @ 09:10:51
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0