Mycket litet händer...

Sedan annandagen då våra höns dödades på natten så har jag inte tagit ett steg utanför trappan, lampan tänds i hömshuset automatiskt. Har inte orkat gå ned där än och släcka den..
 
Varit en ovanligt kall vinter med mycket snö, katten har inte varit ute på två veckor, sover bort kyla och snö och när han blir nödig går han på lådan.
 
Längre än så här kom han inte 😊
 
För kallt, för mycket snö, vände tvärt och gick in i värmen igen..
 
Det finaste man har sätter man på bordet, nåja Börje hoppar upp själv och kikar vad vi äter. Ingen katt har tidigare fått vara på bordet, hans vanor från tidigare vet vi inget om och jag bråkar inte om det då han inte är "framfusig".
 
Vi misstänker att han blivit tvingad att gå ut tidigare (något vi aldrig gjort mot våra katter) När vi öppnar dörren vid över -20 eller -15 hukar han och springer som en projektil uppför trappan till övervåningen. Vi vet ju hur det larmades om katten med tovor och som trängde sig in hos folk för att få värme (FB-grupp i vår kommun) Så vi gissar han farit illa tidigare. En fin vän och djurälskare med så många katter som farit illa bad mig ta hand om Börje, på den vägen är vi, jag ska ge Börje det bästa och han visar det nu med så stor kärlek till oss..
 
Nu några vackra kvällshimlar i kylan..
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Jag beklagar förlusten av era höns. :(

Tur att ni har Börje, en så ståtlig katt.

Ta hand om dig.
Kram

Svar: Sorgerna duggar tätt som djurägare 💗 Är så glad över vår Börje 💗 kram
Kort

2024-01-23 @ 07:32:53
URL: http://rosanatt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0