Idag.

.. Hade vi bestämt att det blev mormor och morfarsdag för Lillan 💗 Nu har hon blivit 3 månader och hon blev blyg för oss i början, trots att det inte var länge sedan vi sågs.
 
Vi tittade bort när hon granskade oss i en halvtimme, sedan var hon trygg med oss, log glatt när vi log mot henne och kommunicerade. Dottern satte Lillan i knät på Mille och jag fick en så fin bild på barnbarnen ihop 💗.(Inte denna bild, den bästa spar jag till oss) 
 
I knät på storebror, jag pratar och ler, hon ler och även skrattar 💗 tre älskade barnbarn har jag idag, min stora skatt där självklart mina barn tillhör skatten, så även kära maken 💗
 
Bilderna blir många var gång, så även filmer. Men kommer snålt att visas här på bloggen men dottern sa att jag kunde lägga ut någon bild då jag visade den halvklippta bilden från bloggen tidigare. Hon vet hur jag sitter på händerna för att inte klicka och inte visa den sötaste Lillan💗. 
 
Glädjen över var gång jag träffar mina barnbarn kan inte beskrivas i ord, sist träffade jag prinsessan  hade valt ut smycken som jag gav henne som minne av mig den dag när jag är borta, lagt undan till dottern också.
 
Ett silverarmband jag fick i tonåren, för var födelsedag fick jag välja berlock till armbandet, mitt konfirmations kors (med två föräldrapar fick jag två kors) Farmors smycken m.m. Jag har aldrig varit något fan av smycken så till mina jämna födelsedagar har jag bett folk att inte köpa det då jag inte kan värdera smycken tills deras värde. Däremot har jag önskat mig hästsaker så min bästa vän frågade mig -är det du eller hästarna som fyller år? 😄 Två guldringar till sonen. 
 
Som jag skrivit tidigare har jag och kära maken sagt - det vi inte använt på 5 år ska bort. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0